neljapäev, 26. veebruar 2009

Et tervis haigust võtaks...

Päh... sain ka lõpuks nüüd sellest pidevast tõbine olemisest ja voodis kõrgetemperatuuriga olemisest lahti. Kurk iseenesest veel natuke nagu oleks haige, aga loodame kõige paremat ja sellest rohkem ei räägi.

Et siis toredate asjadena sain lõpuks eile siis ühikast ka jalad alla ja minema. Käisin uues Urus siis esimest korda ka ära. Väga võõras oli. Pikk ja kitsas ning imelikult valge.
Dani ja Marten oid seal ees ja mängisid juba Munchkin Bites kaarte, mille järgmise lahinguga siis isegi ühinensin. Aega ainult jäi väheks ning ei jõudnudki partiid ära lõpetada, vaid pidin oma kaardid järgmisele üle andma. Täpselt ei teagi kumb neis siis kas Mialee või Stuart, kes hiljem saabusid ka kohale.

Aga mina jalutasin sealt edasi üle väga pikka aja Ekraani koos Arnoga vaatama ''Benjamin Buttoni uskumatu elu''. Ei oskagi kuskilt alustada selle filmi kommeneerimisega. Kuna ma polnud enne seda temast midagi kuulnud eriti, siis minu jaoks oli ta tõesti mõnus film. Tekkis tahtmine seda raamatut lehitseda, mille põhjal ta tehtud. Aga soovitan soojalt vaatama minna.
Peale filmi sai mõneks ajaks maandutud Tsink Plekk Pange, kus teed joodud ning juttu vestetud.
Mmm jaa reisimised ja kõik muu...


Täna siis käisin linnas 'The forge in the forrest' raamatul järgi Krisos ning kiire liigutusena ka apteegis, kust sai vitamiine muretsetud ja köha ohjeldamiseks mingeid tablette.
Peatusin lõunastamiseks siis Keiduga koos Kuumas Tassis, kuna Helenil pidi aega minema ja mul oli veel omajagu aega üle.

Tatsasime sealt edasi Kirjandus muuseumi juurde, kust tema siis lippas edasi kooli ja mina läksin Helenit otsima. Helen otsustas aga ümber, et saab hoopis Seltside majas kokku, ning seega kolisin ma ühest majast teise üle.
Pepleris vestlesime veidi kandle teemadel ning ta andis mulle mõned tekstid ning ühe uue laulu, mida kandle peal mängima võiks õppida.
Sealt tormasin edasi Suokassiga kokku saama, kes istus koos ühe tuttavaga Ruumi kõrval raamatuantiigis. Tass teed, üks raamat rohkem koju tassida ja palju vahvat juttu võib sealse peatuse kokku võtta.

Kodus nagu ikka asjatatud edasi, riideid tõstetud ühest kohast teise ja lõpuks otsusele jõudnud, et homme on tegelt ka väga ilus päev ning joonistamisega võiks jälle natuke tegeleda. Ongi sõrmed muidu liiga ära nõelutud nägu.

Kommentaare ei ole: