teisipäev, 19. veebruar 2008

Heaven Is A Place On Earth

Täna oli tohutult ilus ilm. Päike paistis ning taevas oli tohutult ilus. Võtsin kätte ja tulin pool tõbisena veel urgu, sest ei suutnud rohkem ühikas paigal püsida. Oli vaja sealt välja saada.
Tohutult palju häid mõtteid tuli ka selle ilmaga seoses ning eks ma vist hakkan nüüd vaikselt neid täide viima. Kõige pealt vist otsin üles ühe juttu ning kui see üles leitud, siis hakkan omal mõningaid asju otsima, mis tükk aega juba kadunud on.

Eile sai muidugi nalja sellega, et läksin õhtul Träguni juurde filmi vaatama ning jätsin telefoni ja võtmed oma tuppa ning kui tagasi tulin, siis oli uks lukus ja Krõõts lännu. Pidin siis alt ühika valvuri käest varuvõtme võtma, et oma tuppa pääseda. Aga no sealt ka õppetus, et ära kunagi jätta oma telefoni ega võtmeid maha.

Kuningliku salamõrtsuka peaks ka homme läbi lugema ning omal punasele kampsunile kinnitused paika panema. Tegelt vist vaja palju asju valmis teha, kuid kõik asjad venivad ja kuidagi ei õnnestu mul neid asju teha. Aga need kaks asja ajan ma homme igati korda ning vaatan veel üle muud asjadki mis ootavad tegemist.

Ja siiski on kõik nii ilus.

Kommentaare ei ole: