teisipäev, 11. detsember 2007

6 liitrit koolat ja karu




Et meil täna oli jah selline hullumeelne päev. Hommikul rabasin kuue inimese eest nagu hull. Vähemalt sai asi lõppetatud selleks korraks siis ning kiire põikega kodunt läbi edasi Karukoopasse tõtatud. Seal siis ootas mind üks ühik Zeeku, kellele sai viimane ja lõplik - südamest loodame - Oorti kuub üle antud. Sai ka Zeegul lastud oma jalga kilekotti ja teibiga piirata ning selle tulemusena siis jala makett omastatud.
Kaarini käest sain mõned päevad tagasi ka Vedmaki arvutimängu, mida nüüd siis mängima saan hakkata. Agurile samas tuleb mingi aeg ka raamat ja film tagastada. Aga seda siis kui ta Tartumaile sattub.
HAA! Mingi nädal aega tagasi sai siis igst maailma asju Kertuga arutatud ning palju uusi ja huvitavaid otsuseid vastu võetud. Head mõtted ja otsused.
Käisin üle pikka aja ka Rimis, kus siis see kord kampaania, et ostad 3x2L coca cola't ja saad armsa karu peale. Muidugi ma ostsin selle kuus liitrit ja nüüd on mul väike armas karu, kelle ma Vanakaruks ristisin, kuna too armastab ka koolat juua ning see nimi sobis sellele karukesele väga hästi.
Pikkemat aega on ka kaalumisel, mis kuupäeval Tartu jõulupühadeks maha jätta ja Tallinna üle kolida. Millal ja kus ning milliste perekonna liikmetega maha istuda ja jõulusid tähistada.
AAH! Need on rasked otsused. Eriti kui peab arvestama kõigi liikumisi ja siis asju sünkroniseerida ühele lainele, et ikka kõiki saaks näha ja nende kõigiga siis ka natuke juttu ajada.
Jah ja nüüd mängima:P

Kommentaare ei ole: